Α1 Πόλο γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στην Αθήνα του Ηλυσιακού με 13-18, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. 

Δυναμικά ξεκίνησε στο πρώτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ., πετυχαίνοντας τέσσερα γρήγορα τέρματα με πρωταγωνίστριες τις Ντόνα-Τσιάκα (δις), Τζελέπη και Γραικού, 0-4. Οι γηπεδούχες μείωσαν, 1-4, ωστόσο η Κοντονή αύξησε το προβάδισμα, 1-5. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου οκταλέπτου, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ, με τη Ντάσιου να διαμορφώνει το τελικό 2-6. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Ντόνα-Τσιάκα έκανε το 2-7, οι γηπεδούχες μείωσαν, 3-7, ωστόσο με Κοντονή και Νιαρχάκου ο Δικέφαλος αύξησε σημαντικά την διαφορά, 3-9. Ο Ηλυσιακός… απάντησε με 2-0 σερί, 5-9, ωστόσο η Κοντονή έκανε το 5-10, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχες ξεκίνησαν με 2-0 σερί, 7-10, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και με χάρη σε γκολ των Ντάσιου, Μπίκου, Νιαρχάκου και Τζελέπη, «έτρεξε» σερί 0-4, δημιουργώντας νταμπλ-σκορ, 7-14. Ο Ηλυσιακός μείωσε στο 8-14, σκορ τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ με Ντάσιου έκανε το 8-15, με την διαφορά να αυξάνεται ακόμα περισσότερο στη συνέχεια με γκολ των Γραικού και Κοντονή, 9-17. Με την διαφορά να της το επιτρέπει, η Χρύσα Χατζέλλη μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στις νεαρότερες αθλήτριες της. Η Μπίκου πέτυχε το τελευταίο γκολ για τον ΠΑΟΚ, διαμορφώνοντας το τελικό 13-18. 

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 3-4, 3-4, 5-4

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Πράπα, Λουκοπούλου, Παπαφιλίππου, Πετεινάτου, Παναγιώτι 1, Ξανθοπούλου 1, Κοκκίνου 1, Σκαρπαλέζου 6, Φελλά 1, Μανιάτη 1, Κατσώνη 1, Σκουμπάκη, Σαράκη, Χρυσοβέργη, Κακλή 1.

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου 2, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη 2, Χριστοφορίδου, Ντάσιου 3, Γραικού 2, Γιαμπασάκου, Χρονοπούλου, Ντόνα-Τσιάκα 3, Κοντονή 4, Νιαρχάκου 2, Σάλεχ, Κολτσίδα, Καλλία.

Διαιτητές: Χρήστος Χρονόπουλος , Θεοδώρα Μιχαηλίδου

Οι δηλώσεις της Χρύσας Χατζέλλη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηλυσιακού με 13-18, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών. 

Χρύσα Χατζέλλη:

«Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ύστερα από μία μεγάλη διακοπή, η οποία σίγουρα μας στοίχησε πολύ γιατί είμαστε μία ομάδα μακριά από την Αθήνα, η οποία δεν έχει δυστυχώς άλλες ομάδες να παίξει φιλικά παιχνίδια και να προετοιμαστεί κατάλληλα,
Πριν δύο εβδομάδες παίξαμε στο τουρνουά του ΣΕΔΥ, και αυτό μας βοήθησε σίγουρα να βρούμε τον ρυθμό μας.

Σήμερα, παίζαμε το δεύτερο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, ενώ παράλληλα μου δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσω και τις μικρότερες παίκτριες.
Κρατάω τους τρεις βαθμούς μόνο από αυτό το παιχνίδι, διότι θεωρώ ότι κάναμε αρκετά λάθη στο παιχνίδι μας, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε σύντομα για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τον στόχο μας. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο». 

Σχολιάστε