Ξαναγραφουμε την ιστορία …

O ΠΑΟΚ πέρασε με δεύτερη νίκη τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο ως τη σύγκρουση στους προημιτελικούς είχε προϊστορία 3 νικών και 16 ηττών. Είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να μπει στα ημιτελικά τερματίζοντας τόσο χαμηλά (6ος) στη βαθμολογία της Regular Season.

Είναι μόλις η τέταρτη φορά που ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Α1 στην ιστορία του, διεκδικώντας φέτος κάτι παραπάνω από την 4η θέση που κατέκτησε στις προηγούμενες προσπάθειές του.

🤽‍♂️ Το 2010 τερμάτισε 3ος στην Κανονική Περίοδο, κέρδισε τους προημιτελικούς με το 6ο Παλαιό Φάληρο, έχασε τους ημιτελικούς κόντρα στον 2ο Πανιώνιο και, εν τέλει, τερμάτισε 4ος πίσω από τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

🤽‍♂️ Το 2014 έπαιξε απευθείας στα ημιτελικά ως 4ος, εναντίον του 1ου Ολυμπιακού Πειραιά. Τερμάτισε 4ος, χάνοντας τη σειρά των «μικρών τελικών» με τον Παναθηναϊκό.

🤽‍♂️ Το 2017 αντιμετώπισε ως 5ος τον 4ο Παναθηναϊκό. Έσπασε την έδρα του στα πέναλτι, τον κέρδισε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε στα ημιτελικά κόντρα στον Ολυμπιακό. Στα παιχνίδια για την 3η/4η θέση έχασε τη σειρά από τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

🤽‍♂️ Φέτος απέκλεισε ως 6ος τον 3ο Απόλλωνα Σμύρνης. Στα Play-Offs τον περιμένει στα ημιτελικά ο 2ος ΝΟ Βουλιαγμένης.

Σχολιάστε